Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Mostantól friss jogsival is használható a GreenGo
2024.08.31.
Újdonság a Volkswagentől

Mostantól friss jogsival is használható a GreenGo

Eddig egy éves jogosítvány kellett a GreenGo bérléshez

greengo

    A fiatalokra fókuszál a GreenGo autómegosztó, főként ennek köszönhető, hogy mostantól akár pár napos jogosítvánnyal is bérelhetővé válnak a járművek, ráadásul a 25 év alattiak egy kedvezményes díjcsomagot is választhatnak.

    A GreenGo szerint a fiatalok ma már másként gondolnak az autózásra
Jelentősen megugrott a GreenGo felhasználói között a fiatalok száma, legalábbis ez derült ki a szolgáltató frissen megjelent közleményéből. 2021-ben a 18-25 évesek még csak 6 százalékát tették ki a bérlőknek, ám mára ez az arány 16,7 százalékra ugrott.
    2022 őszén a GreenGo a 25 év alattiaknak egy külön csomagot vezetett be, amely számos kedvezményt foglalt magába. 2023-ban az új regisztrálók több mint 30 százaléka jogosult volt a kedvezményre, mára pedig több mint 6000 felhasználó élt a lehető-séggel. Az autómegosztó az eddig ismert csomagot kivezeti, helyét a Green U25 névre keresztelt veszi át, amely havi 490 FT-ért vehető igénybe. A 18-25 év alatti korosztály igényeire szabott előfizetés magába foglalja többek között az ingyenes éjszakai par-kolást, a hétvégi napidíj-kedvezményt, amely családlátogatáshoz, vagy épp fesztiválozáshoz jöhet jól. Szintén fontos változás, hogy a korábbiakkal ellentétben, immár nem szükséges legalább 1 éves jogosítvány megléte a bérléshez, az okmány megszerzé-sének pillanatától GreenGóba pattanhatnak a felhasználók.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.