Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Lemezfelnikkel és fényezetlen lökhárítókkal teszi olcsóbbá az ID.Buzzt a VW
2024.10.19.
Újdonság a Volkswagentől

Lemezfelnikkel és fényezetlen lökhárítókkal teszi olcsóbbá az ID.Buzzt a VW

A "Freestyle" névre keresztelt felszereltségi szint többek között lemezfelnikkel és festetlen lökhárítókkal érkezik.

lemezfelni buzz

    A Volkswagen ID.Buzz egy rendkívül szerethető és jópofa kisbusz, ami remek érzékkel menti át a gyártó hagyományait az elekt-romos korszakba. a z eddigiek uztán most egy új, minden eddiginél olcsóbb változatot dob piacra az ID.Buzzból, ami 50 ezer euró (20 millió forint) alá nyomja az alapárat. A Freestyle névre keresztelt felszereltségi szint már első ránézésre is fapados – a festet-len első és hátsó lökhárító legalábbis nagyon olcsó érzetet kelt, pláne a Candy White nevű fehér alapszínnel és a lemezfelnikkel párosítva.
    Az "olcsóbb hangulat" a beltérben is érezhető, hála az előző évtizedet idéző üléseknek. A 12,9 colos infotainment kijelző, a ve--zeték nélküli Android Auto és Apple CarPlay támogatás, valamint a kétzónás klíma megmaradt.
    A hajtáslánc az eddigi alapmodell egyetlen 170 lóerős elektromos motorját használja, ami kizárólag a hátsó kerekeket forgatja. Ehhez egy 59 kWh-s akkumulátor társul, ami bár nem túl nagy, a megfelelő DC töltővel 24 perc alatt tölthető 10-ről 80 százalékra.
    A sok olcsó megoldásnak hála sikerült a Freestyle ID.Buzz árát éppen 50 ezer euró (20 millió forint) alá behozni, ami körülbelül 1,6 millió forinttal olcsóbb alapárat jelent, mint az eddigi legolcsóbb "Pure" felszereltségi szint esetében.

    A Porsche Hungaria elmondta, hogy Magyarországon a "Freestyle" felszereltségi szint nem lesz kapható, de ez nem feltétlenül baj, mivel nálunk elérhető az ID. Buzz "Light RT" változat, aminek indulóára 18 millió forint.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.