Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Ingyen osztogatják a paradicsomos Volkswageneket
2024.09.29.
Újdonság a Volkswagentől

Ingyen osztogatják a paradicsomos Volkswageneket

Európában fizetni kell érte, az Egyesült Államokban egy darabig azonban csak kérni kell, és küldik is a különleges Volkswagen-terméket.

vwketchup

    Berlini klasszikus, de Németország-szerte kedvelt gyorskaja, streetfood a Currywurst, azaz a jellegzetes fűszerezésű sült kol-    bász, melyet (karikázva) ízesített paradicsomszósszal vagy ketchuppal, valamint sült krumpilval vagy zsemlével fogyasztanak.
A Volkswagen saját Currywurstot is gyárt(at) saját dolgozói számára, a húsipari termék – melynek saját „alkatrészkódja” is van: 199 398 500 A – igen népszerű, 2023-ban már 8,33 millió darab készült a wolfsburgi üzem területén álló kis kolbászgyárban.
   Kevésbé ismert, de a VW-kolbászhoz hozzá illő öntet is készül, a 00010 ZDK-259-101 azonosítójú VW Gewürz Ketchup, mely currys fűszerezésű, a szokásosnál sűrűbb, viszkózusabb ketchup.

   Ahogy a kolbászokat, a ketchupot is forgalmazzák egyes környékbeli áruházakban, ma, az internet korában pedig természete-sen online is megvásárolható 3,50 eurótól (szűk 1400 Ft).
    Míg itt, Európában nem akkora nehézség beszerezni, ha nagyon szeretnénk, az Egyesült Államokban még azoknak is kihívás, akik egyáltalán tudnak róla, de épp ezen igyekszik most változtatni az ottani forgalmazó.

A VW USA-beli jelenlétének 75. évdfordulója alkalmából a szemfüles jelentkező online ingyen juthatnak hozzá a ketchuphoz, amíg a korlátozott készlet tart, címenként/háztartásonként egy-egy üveggel. Akik lemaradnak az akcióról, élőben kóstolhatják majd a német különlegességet, ha ellátogatnak október elején Los Angelesbe, egy ottani gasztrofesztiválra.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.