Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Csak nagyon kevés villanyautó tudja azt, amit a VW ID.7!
2024.07.27.
Újdonság a Volkswagentől

Csak nagyon kevés villanyautó tudja azt, amit a VW ID.7!

Elsőre, bójadöntés nélkül sikerült a jávorszarvasteszt az ID.7-nek

kevésid7 tudja

    Átesett a jávorszarvasteszten a Volkswagen ID.7 is, az eredmény pedig igencsak meggyőzőre sikerült, ugyanis már az első kí-sérletnél megoldotta a kísérlet legnehezebb részét.
    Mielőtt részletesen kiveséznénk az ID.7 kikerülőmanőverét, érdemes a szlalomozáson nyújtott produkciójára is kitérni. A km77 szerint az autó stabil maradt a hirtelen irányváltások ellenére, és a méretéhez képest meglepően fordulékony is. Ezt alátámasztja a stopper is, ugyanis 23,8 másodperc alatt ért körbe a pályán, megelőzve ezzel például az Abarth 500e-t., de mindössze bő két szekundummal maradt el az abszolút csúcstartó Porsche Taycan GTS-től. A jávorszarvasteszen ritkán látott eredményt mutatott az ID.7. Már az első próbálkozásnál sikerült bójadöntés nélkül végrehajtani a manővert, még ha csak 74 km/órával is a célul kitű-zött 77 km/órához képest. Bár a sofőr elmondása alapján az autóban benne lett volna a magasabb sebességgel teljesített manő-ver is, ez végül nem jött össze, de összességében így is jól teljesített a Volkswagen villanyautója.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.