Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen alkalmazottai kedvezménnyel bérelhetnek kerékpárokat
2024.07.16.
Újdonság a Volkswagentől

A Volkswagen alkalmazottai kedvezménnyel bérelhetnek kerékpárokat

Vonzó munkáltatóként a VW egy másik mobilitási alternatívát kínál, mely hozzájárul az egészségfejlesztéshez...

radmieten

    A Volkswagen Saxony bevezette a kerékpárlízinget: június 6-tól a három szászországi telephelyen, Zwickauban, Chemnitzben és Drezdában minden alkalmazott kedvező feltételekkel bérelhet kerékpárt munkáltatóján keresztül. Az ajánlat alapja az IG Metall és a Volkswagen Sachsen GmbH között létrejött kollektív szerződés.

    Prof. Thomas Edig, a Volkswagen Saxony humánerőforrás és szervezési részlegének ügyvezető igazgatója: „A kerékpár lízinggel bővítjük alkalmazottaink mobilitási kínálatát. Fontos eleme az egészségfejlesztésnek és a von-zó munkáltatónak is.”

    Minden alkalmazott, továbbá a gyakornokok és duális hallgatók is igénybe vehetik az ajánlatot. A lízingelt kerék-párt élettársak és saját háztartásukban élő gyerekek is használhatják. Alkalmazottonként legfeljebb négy kerékpár bérelhető.

    A kerékpár kiválasztása és a rendelés a kiskereskedelmi partnereken keresztül történik. A lízing futamideje álta-lában 36 hónap. A havi lízingrészletek kifizetése bruttó halasztott kompenzáció formájában történik. Elvileg min-den típusú kerékpár lízingelhető, feltéve, hogy azokat a „Lease a Bike” kerékpárlízingszolgáltató kiskereskedelmi partnerei kínálják. Ez azt jelenti: a hagyományos kerékpárok vagy e-bike-ok mellett (25 km/h-ig) különböző márkák fekvő- vagy teherkerékpárjai is megtalálhatók a kínálatban.

A „Lease a Bike” a Bike Mobility Services GmbH (BMS) márkája, amelyben a Volkswagen Financial Services AG 49%-os részesedéssel rendelkezik.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.